Grillowany Miso-Marynowany Filet Mignon

Grillowany Miso-Marynowany Filet Mignon
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowany Miso-marynowany Filet Mignon może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka steków z polędwicy wołowej, zielona cebula, miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet Marynowany Mignon Z Miodem I Ziołami, Grillowany Filet Mignon, oraz Grillowany Filet Mignon z warzywnymi kebabami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj steki do torby; obróć się do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut, obracając od czasu do czasu.
4
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć steki z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
6
Umieść steki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn