Grillowany kurczak z sosem grillowym cioci Peggy

Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do twojego pudełka z przepisami, Grillowany kurczak z sosem grillowym cioci Peggy może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 2074 kalorii, 47g białka, oraz 201g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za 7,67 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka sosu worcestershire, masła, proszku czosnkowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Potpourri cioci Peggy, Ciocia Peggy ' s Turkey Chili, oraz Sernik cioci Peggy z polewą Pralinową.
Instrukcje
Rozgrzej masło na patelni.
Dodaj sos Worcestershire, masło orzechowe i sok z cytryny i dobrze wymieszaj. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. w
Przygotuj grill do bezpośredniego grillowania. Gdy węgle są białe, rozprowadź je równomiernie i umieść ruszt na grillu do podgrzania. Spryskaj ruszt sprayem do gotowania, aby uniknąć przywierania. Dokładnie natrzyj kurczaki przyprawami domowymi.
Umieść połówki kurczaka na grillu, aby rozpocząć proces gotowania, może to potrwać do 1 godziny w zależności od węgla. Obracaj tak często, jak to konieczne, aby zapobiec spaleniu. Około 10 do 15 minut przed podaniem zacznij fastrygować sosem grillowym z obu stron, ciągle obracając. Kurczak jest gotowy, gdy noga porusza się łatwo w stawach.