Grillowany kurczak z rukolą, czarnymi oliwkami i pomidorami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany kurczak z rukolą, czarnymi oliwkami i pomidorami może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 369 kalorii, 38g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomidory, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Spróbuj Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki, Szybki Kurczak Sauté Z Pomidorami, Czarnymi Oliwkami I Bazylią, oraz Kurczak z grilla z oliwkami i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić piersi kurczaka między 2 kawałki pergaminu lub papieru woskowanego i Funt cienki wałkiem do ciasta.
Umieść je w płytkiej misce; dodaj wystarczającą ilość oliwy do przykrycia (1/2 do 3/
filiżanka), sok z 1/2 cytryny, sól i pieprz, i przechowywać w lodówce przez 20 do 30 protokół.
Umieść dużą patelnię grillową na 2 palnikach na średnim ogniu lub rozgrzej zewnętrzny grill gazowy lub węglowy.
Wymieszać pomidory, rukolę, cebulę, oliwki, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z pozostałej połowy cytryny oraz sól i pieprz; odstawić podczas gotowania kurczaka.
Złóż kilka papierowych ręczników na gruby kwadrat. Osuszyć trochę oleju na ręcznikach papierowych, a następnie ostrożnie i szybko wytrzeć grzbiety patelni skrzelowej lub gorących rusztów grilla, aby uzyskać nieprzywierającą powierzchnię.
Kurczaka wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem.
Kłaść kurczaka na gorącym grillu i gotować 3 do 5 minut z każdej strony, aż zwęglone i jędrne.
Przełożyć na talerze i łyżkę mieszanki pomidorowej.