Grillowany Koperkowo-Musztardowy Łosoś

Grillowany koperkowo-Musztardowy łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 237 kalorii, 23G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz musztardę dijon, koperek, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Sosem Musztardowo-Koperkowym, Hamburgery Z Łososia Z Musztardą Koperkową, oraz Łosoś wędzony z musztardą i koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill grzewczy. W małej misce, połączyć koperek, musztarda i miód; dobrze wymieszać.
Umieścić 2 łyżki mieszanki musztardy w małej misce; wymieszać z majonezem, aż dobrze wymieszane. SOS przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Rezerwa pozostałej mieszanki musztardy do szczotkowania łososia.
Po przygotowaniu do grillowania spryskaj skórkę łososia nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść łososia, skórkę w dół, na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Łyżka reserved musztardy mieszanki na łososia, rozłożenie równomiernie; przykryć grill. Gotować 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Podawać mieszankę sosu majonezowo-musztardowego z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.