Grillowany koper włoski, pory i bakłażan z sosem czosnkowo-Miso
Grillowany koper włoski, pory i bakłażan z sosem czosnkowo-Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 94 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miso, wodę, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z grillowanego bakłażana z czosnkiem-miso Vinaigrette, Nasu Dengaku (Grillowany bakłażan ze słodkim sosem Miso), oraz Grillowany bakłażan z sosem czosnkowym i miętą.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść pory, bakłażany, koper włoski i czosnek w koszu do grillowania na stojaku do grilla lub na patelni brojlerów; gotować 10 minut lub do miękkości, często obracając.
Usuń pory, bakłażan i koper włoski z ognia i gotuj czosnek przez dodatkowe 5 minut.
Połączyć mirin i wodę w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło; gotuj na wolnym ogniu 3 minuty.
Wycisnąć ząbki czosnku, aby wyodrębnić miąższ; umieścić miąższ w blenderze.
Dodać mieszaninę mirin i miso; proces do gładkiej.
Polać warzywa sosem i dobrze wymieszać.