Grillowany koper włoski i czerwona cebula z sosem cytrynowym
Grillowany koper włoski i czerwona cebula z sosem cytrynowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 1G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Grillowany kurczak cytrynowy z koprem włoskim i cebulą, Hiszpańska Sałatka z pomarańczy, kopru włoskiego, czerwonej cebuli i mięty z dressingiem, oraz Gorzkie Warzywa, Koper Włoski I Cebula Z Cytryną.
Instrukcje
Ubić razem 4 pierwsze składniki.
Ubij w 1/3 szklanki oliwy z oliwek, aż do wymieszania. Odstawić.
Mielone liście kopru włoskiego do miary 1/4 szklanki. Odstawić.
Trim łodygi z kopru włoskiego.
Cebulki kopru włoskiego przeciąć na pół pionowo, odrzucając rdzenie.
Pokroić każdą połowę w 1/4-calowe podłużne plastry. Cebulę obieramy i kroimy na pół wzdłuż.
Pokroić każdą połowę w 1/4-calowe podłużne plastry.
Koper włoski i cebulę połączyć w dużej misce.
Skropić 2 łyżki oliwy z oliwek na warzywa; dobrze wrzucić.
Masę kopru włożyć do kosza grillowego. Grill, kryty, na średnim ogniu (350 do 40
13 minut lub do ostrego przetargu, obracając po 6 minutach.
Dodaj warzywa i koper włoski do mieszanki soku z cytryny; wrzucić dobrze.
Wskazówka: Użyj kosza do grillowania z małymi otworami, aby plasterki warzyw nie wpadły przez stojak do grilla.