Grillowany Indyk z Ancho-Nerkowcem

Grillowany Indyk z Ancho-Nerkowcem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka ancho-nerkowca mole SOS, pieprz, sok z limonki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać beztłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Jagodami jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chili wołowe z Ancho, kretem i kminkiem, Zapiekanka z chleba kukurydzianego i dyni, pieczarki i Kreta Ancho, oraz Pierś Z Indyka Z Rub Ancho.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w płytkim naczyniu; przykryć i marynować w lodówce 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć indyka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Posypać solą indyka; odstawić.
Umieść indyka na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania i grilluj 10 minut z każdej strony lub do czasu, aż indyk zostanie zrobiony.
Pokroić indyka w plastry o grubości 1/4 cala.
Podawać z sosem Ancho-nerkowca i śmietaną.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.