Grillowany Indyk Po ' Boy

Grillowany Indyk Po ' Boy
Grillowany Indyk Po ' Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na $8.89 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1302 kalorie, 101g białka, oraz 67 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, bazylię, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowany Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do niskiego broil. Masło chleb i umieścić na blasze do pieczenia. Dusić na złoty kolor, 2 do 3 protokół, i wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Rozłóż Remoulade Panny Dixie po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4
Warstwa na indyka, pomidory, pepperoncini i romaine. Wierzch z drugą połówką chleba i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
RomaineRomaine
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
5
W robocie kuchennym, dodać wszystkie składniki i proces do gładkiej, 25 do 35 sekund w zależności od prędkości blendera. W razie potrzeby zeskrobać boki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz wszystkie składniki w dużej plastikowej torbie, którą można ponownie zamknąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i przechowywać w lodówce od 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Pierś z indyka wyjąć z solanki, dobrze odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Ułożyć pierś indyka, skórą do góry, na blasze do pieczenia wyposażonej w stojak z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F, a skóra jest ładnie rumiana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Po spożyciu indyka odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
15
Umieść plastry na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
16
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

1( bakłażany)Pieprz Anaheim, grubo posiekanyPieprz Anaheim, grubo posiekany2(zima)Sos BBQ w stylu MemphisSos BBQ w stylu Memphis3(zima)masło zmiękczonemasło zmiękczone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1zdaniepęczek selera pokrojonego w plasterki (okpęczek selera pokrojonego w plasterki (ok1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistnaluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistna1bagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych częścibagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych części1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koszerne marynatykoszerne marynaty2zielona cebula, końce przycięte, grubo posiekanezielona cebula, końce przycięte, grubo posiekane11 funt cukinii,mielony biały pieprzmielony biały pieprz4do 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 calado 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 cala1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostry sos (zalecane: Kryształ)ostry sos (zalecane: Kryształ)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2(zima)Musztarda w stylu kreolskimMusztarda w stylu kreolskim1(może być lub przeglądać)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiplastry pepperoncini, odsączoneplastry pepperoncini, odsączone0largesczerwona papryka, nasiona usunięteczerwona papryka, nasiona usunięte3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucanerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucane1(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku11 funt cukinii,SOS SrirachaSOS Sriracha1kilogramypierś indyka z kościąpierś indyka z kością

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Bladozłoty kolor, z błyszczącymi refleksami cytryny w kierunku krawędzi. Wielka złożoność węchowa, odzwierciedlająca wyraźnie cechy odmianowe z aromatami świeżych owoców siewnych, ananasa, zielonego jabłka, cytryny i banana. Przepyszne z chrupiącą kwasowością. Elegancki, zrównoważony i przyjemny posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia70
Magazyn