Grillowany homar z kremowym Chili Vinaigrette

Grillowany homar z kremowym Chili Vinaigrette
Przepis Grillowany homar z kremowym Chili Vinaigrette jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 2124 kalorii, 32G białka, oraz 174g tłuszczu. Na 9,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka angel hair makaron, kliny cytryny, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Homar i ziemniaki z bazylią Vinaigrette, Black Squid Ink Risotto z grillowanymi krewetkami, homarem i winegretem z zielonej cebuli, oraz Słodkie masło Chili grillowane frytki z homara z dojrzałym serem Havarti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 8 składników wymieszać w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubij w 3/4 szklanki oleju. Doprawić winegret solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Drenaż. Spłucz pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Drenaż. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.) Odstawić.
6
Przygotuj grilla (średnio-na małym ogniu)lub rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Ogony homara umyć pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Umieść ogony homara, od strony mięsa w dół, na grillu. Grill 3 minuty. Obróć; grilluj, aż mięso będzie nieprzejrzyste w środku, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś na talerz. Namiot z folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
10
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać makaron, szczypiorek i pietruszkę; wrzucić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
MakaronyMakarony
12
Umieść makaron na talerzach. Top z homarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
MakaronyMakarony
13
Dekoruj cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
14
Podawać z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
15
* Dostępne na rynkach azjatyckich i w wielu supermarketach.

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine du Colombier Chablis. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Domaine du Colombier Chablis
Domaine du Colombier Chablis
Wino owocowe i mineralne.Dobrze komponuje się z przystawkami, gotowanymi owocami morza, mięsem i ślimakami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn