Grillowany Halibut ze słodką papryką i sałatką balsamiczną
Grillowany Halibut ze słodką papryką i sałatką balsamiczną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, ząbek czosnku, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Sałatka Z Papryki Balsamicznej, Grillowana Sałatka z bakłażanem i serem Manchego ze świeżą bazylią i glazurą Balsamiczno-pieprzową, oraz Grillowany Halibut pacyficzny z kompot rabarbarowym i truskawkami balsamicznymi.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki pieprzu, boki skóry w dół, na desce do krojenia lub powierzchni roboczej; spłaszczyć ręką.
Umieść połówki pieprzu na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 12 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 10 minut. Obrać i pokroić w paski.
Połączyć paprykę, 2 łyżki pietruszki, 2 łyżki szczypiorku, ocet, olej, kapary, majeranek, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i czosnku; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać rybę równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Posypać rybę pozostałą 1 łyżką natki pietruszki i pozostałą 1 łyżką szczypiorku.
Podawać z mieszanką papryki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.