Grillowany Halibut z ziemniakami z solą i octem

Grillowany Halibut z ziemniakami z solą i octem
Grillowany Halibut z ziemniakami z solą i octem to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 58 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 56 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka ziemniaków russet, ocet jabłkowy, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane ziemniaki z solą i octem, Ocet Sól Ziemniaki Dla Niemowląt, oraz Ziemniaki pieczone w soli i occie.

Instrukcje

1
Grill do średniej wysokości. Ziemniaki podzielić na 2 duże kawałki folii i, dzieląc równomiernie, wymieszać z octem, 1 łyżką oleju i łyżeczką soli i pieprzu. Złóż folię na ziemniaki i uszczelnij krawędzie, tworząc 2 opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Miejsce na grillu i gotować, obracając raz, aż ziemniaki będą miękkie, 20 do 25 protokół.Tymczasem halibuta i cebulę natrzeć pozostałą łyżką oleju i doprawić łyżeczką soli i pieprzu. Po ugotowaniu ziemniaków przez 15 minut, grill na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
HalibutHalibut
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodaj halibuta i cebulę i gotuj, aż halibut będzie nieprzezroczysty przez cały czas, 3 do 5 minut na stronę, a cebula będzie miękka, 4 do 5 minut na side.In małą miskę, wrzucić rukolę z sokiem z cytryny. Halibuta polać rukolą i podawać z ziemniakami, cebulą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
HalibutHalibut
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W56 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia3
Magazyn