Grillowany Halibut z koprem włoskim i pomarańczą

Grillowany Halibut z koprem włoskim i pomarańczą
Grillowany Halibut z koprem włoskim i pomarańczą wymaga ok. 29 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 212 kalorii, 19g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.6 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek carapelli® extra virgin, soli koszernej, pomarańczy cara caran i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać pomarańcze, można śledzić to danie główne z Krem miodowy z krewnymi pomarańczami i kandyzowaną cytryną jako deser. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Halibut i koper włoski, Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-Koprowym, oraz Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio wysokiego ciepła lub mieć gotową patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój 1 pomarańczę na pół i wyciśnij 2 łyżki soku. W średniej misce połączyć oliwę z oliwek i sok. Łyżka 2 łyżki mieszanki nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Posypać papryką nad rybą; odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Skórki Pozostałe pomarańczowy i podzielić na sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
5
Dodać sekcje pomarańczowy i koper włoski do miski; wrzucić mieszaninę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Grilluj ryby (lub gotuj na rozgrzanej patelni grillowej na średnim ogniu) 4 minuty na stronę lub aż ryba będzie nieprzejrzysta w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przełożyć na talerze i polać mieszaniną kopru włoskiego i pomarańczy oraz solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
8
W razie potrzeby udekoruj estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn