Grillowany Halibut z cebulą, pikantnymi pomidorami i awokado
Grillowany Halibut z cebulą, pikantnymi pomidorami i awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Jeśli masz awokado, pieprz, filety halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany Halibut z pikantną czerwoną cebulą, awokado, szparagami i Chipotle Vinaigrette, Halibut Z Pikantnym Dyni I Pomidorami, oraz Halibut z pikantnym dyni i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety i cebulę zalać sprayem do gotowania.
Rybę posypać równomiernie pieprzem i solą.
Umieść rybę i cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; przykryj i grilluj ryby 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Grill cebuli 3 minut z każdej strony lub aż zwęglone i miękkie.
Podczas gdy ryby i cebula grill, połączyć pomidory i awokado w małej misce.
Cebulę z grilla pokroić na 1-centymetrowe kawałki.
Na talerzu umieścić grillowaną rybę. Wierzch z mieszanki pomidorowej; posypać grillowaną cebulą. Na każdą porcję wycisnąć 1 limonkę.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.