Grillowany Halibut pacyficzny z kompot rabarbarowym i truskawkami balsamicznymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta pacyficznego z kompot rabarbarowym i truskawkami balsamicznymi. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 7,51 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kompot z rabarbaru, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pacific Pesto Grillowany Halibut, Halibut pacyficzny w bulionie z zielonej herbaty, oraz Halibut Pacyficzny W Bulionie Z Zielonej Herbaty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce, delikatnie podrzucając.
Posmaruj halibuta olejem; umieść, skórkę do góry, na grillu. Grill, kryty, na średnim ogniu (350 do 40
5 minut. Turn filety, i grill 5 Więcej minut lub do płatków ryb z widelcem.
Podawać z kompot rabarbarowym i truskawkami balsamicznymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.