Grillowany Flatbread z chorizo i papryką

Grillowany Flatbread z chorizo i papryką
Grillowany Flatbread z Chorizo & papryka wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 356 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, chorizo suszone na sucho, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowany Flatbread z chorizo i papryką, Grillowana Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Pizze Chorizo Flatbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pędzel 1 Łyżka. olej na dużym arkuszu pergaminu. Podzielić ciasto na pół; umieścić 1 kawałek na przygotowanym pergaminie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Rozwałkuj do prostokąta 14x8 cali lub okrągłego 12 cali. Powtórz z pozostałym olejem, ciastem i drugim arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
4
Przenieść ciasto, pergamin boki do góry, do grillowania; usunąć pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Grill 2 do 4 min. albo do momentu, aż dno skorupy zostanie lekko zwęglone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Miejsce, grillowane boki do góry, na powierzchni roboczej.
7
Doprawić salsą, chorizo, papryką i serem. Grill 4 do 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn