Grillowany Filet wołowy z polewą z rumu Jamican
Grillowany Filet wołowy z polewą z rumu Jamican to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Na 8,46 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz szalotkę, rosół z kurczaka, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć rum, można śledzić to danie główne z Kulki Rumowe jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i pocić szalotki i czosnek.
Dodać rum, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/3 szklanki.
Dodać wywar, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień.
Ubić pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek.
Rozgrzej grill. Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem do smaku. Grill do pożądanej doneness.