Grillowany deser ananasowy

Grillowany deser ananasowy
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, grillowany deser ananasowy może być świetnym przepisem wegetariańskim na lakto ovo do wypróbowania. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 6 g białka i 7 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. 82 osoby przygotowały ten przepis i zrobią go ponownie. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup granolę bez rodzynek, ananasa, polewę karmelową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Kilku osobom bardzo smakowało to danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 46%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Deser z grillowanym ananasem, Grillowane krótkie żeberka z grillowanym ananasem i sosem ananasowo-habanero i Deser z sernikiem ananasowym.

Instrukcje

1
Odcedź ananasa, zachowując 1/3 szklanki soku i sześć plasterków ananasa (zostaw sok i ananas do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
2
W małej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, połącz masło, brązowy cukier, wanilię, cynamon i zarezerwowany sok. Wstawić do kuchenki mikrofalowej, bez przykrycia, na maksymalnej mocy przez 1-2 minuty lub do momentu rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posmaruj połowę mieszanki po obu stronach plasterków ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
4
Grilluj bez przykrycia na średnim ogniu lub podpiekaj na wysokości 4 cali od ognia przez 3-5 minut lub do lekkiego zrumienienia, raz przewracając i posmarowując pozostałą mieszanką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieść ananasa w miseczkach deserowych; posyp lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Skropić polewą karmelową; posypać granolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to świetny wybór do grillowanego ananasa. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 110 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Aromaty czerwonej wiśni, konfitury truskawkowej i wyblakłych płatków róż zdają się śpiewać w najwyższych rejestrach tej kuszącej oferty. Nuty korzenia buraka, suszonych ziół i przypraw drzewnych oferują nuty basowe, które uzupełniają ten wspaniały apartament orkiestrowy. Z powietrzem aromaty intensyfikują się z nutami wiśni Morello. W smaku bardzo gęste na wejściu z silną smugą mineralności aż do finiszu. Garbniki są wyjątkowo drobnoziarniste i przypominają herbatę cejlońską. Pinot Noir z Russian River Valley 2015 to klasyk, który podkreśla elegancję i moc naprawdę wspaniałego regionu upraw. Pinot Noir do tej mieszanki pochodził głównie z naszych winnic Drake Estate i Williams Selyem Estate Vineyard.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn