Grillowany Czerwony Snapper Z Salsą Truskawkowo-Awokado
Przepis Grillowany Czerwony Snapper z truskawkami i awokado Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 47 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz filety z Lucjana, cebulę, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Salsa awokado truskawkowa z grillowanym łososiem, Salsa truskawkowa awokado z grillowanym kurczakiem, oraz Smażony Lucjan z salsą z awokado Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj jalapeos, truskawki, cebulę, kolendrę, sok z limonki, awokado i sól, aby zrobić salsę. Odstawić.Rozgrzej grill na średnim ogniu. W międzyczasie połącz olej i skórkę w małej misce, a następnie posmaruj filety; dopraw solą i pieprzem. Filety grillowe, skórka w dół i bez przerzucania, aż po prostu gotowane i chrupiące na brzegach, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.