Grillowany Czerwony Snapper z grejpfrutem - tymiankiem Mojo
Grillowany Czerwony Lucjan z grejpfrutem - tymiankiem Mojo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka 1 grejpfruta, olej canolan, liście tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 85% to danie jest super. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, oraz Paluszki Migdałowo-Kokosowe Z Sałatką Z Grejpfruta I Awokado.
Instrukcje
1
Rozgrzej swój grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Posmarować rybę olejem i doprawić obie strony ryby solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
Olej Do Smażenia
3
Umieść rybę na grillu i grilluj przez 3 do 4 minut lub do złotego koloru i lekko zwęglonego. Odwróć rybę i kontynuuj grillowanie, przez 3 do 4 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Wyjmij rybę z grilla i pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
5
Mżawka mojo na snapper i podawać z plasterkami grejpfruta na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grejpfruty
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
6
Połącz wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.