Grillowany Chilijski Okoń Morski Z Pomarańczą

Grillowany Chilijski Okoń Morski Z Pomarańczą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego chilijskiego okonia morskiego z pomarańczą. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 12 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, zmielony imbir, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Labraks Chilijski, Labraks Chilijski, oraz Okoń chilijski w worku (en Papillote).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn