Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą

Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą
Grillowany bas z zielonymi pomidorami i arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz sól, pomidory, chile, takie jak tajski, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Gotowany Bas słodkowodny z orzeźwiającą salsą pomidorową zieloną oliwką, Grillowane zielone pomidory z czerwoną i żółtą salsą pomidorowo-bazyliową, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj grill gazowy lub węglowy do gotowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest średnio gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 3 do 4 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wrzucić razem pomidory, arbuz, cebula, chile, kolendra, sok z limonki, i sól. (Nie rób salsy więcej niż 1 godzinę do przodu lub stanie się wodnisty.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
ArbuzArbuz
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Rybę osuszyć, następnie posmarować olejem i doprawić solą. Grill ryby, począwszy od strony skóry w dół, na lekko naoliwionej grill rack, obracając się raz, aż tylko gotowane przez, 8 do 9 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podawać ryby z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, ryby mogą być pieczone od 4 do 5 cali od ciepła, obracając się raz, w sumie 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn