Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym

Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 839 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 10,88 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pomarańczy; 1, koncentrat soku pomarańczowego, gruba sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bas w paski z warzywami szafranowymi i przyprawionymi brokułami Rabe, Prażona Pomarańcza-Koper Włoski W Paski, oraz Grillowany Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, koncentrat soku, ocet i szafran ubić w małym rondlu, aby zmiksować. Doprawić masło do smaku grubą solą i pieprzem. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzafranSzafran
OcetOcet
MasłoMasło
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Za pomocą małego ostrego noża przecinaj ukośne szczeliny po obu stronach ryby w odstępach 1 cala. Ułóż ryby na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
NóżNóż
3
Świeży sok pomarańczowy i sól posypać szczelinami i wgłębieniami ryb. Ubytki wypełnić plasterkami pomarańczy (około 3 na rybę). Przykryć luźno i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
RybyRyby
SólSól
4
Spryskaj stojaki do grilla i ryby obficie sprayem zapobiegającym przywieraniu. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Ułożyć rondel z masłem pomarańczowo-szafranowym na brzegu grilla, aby się rozgrzał, od czasu do czasu mieszając. Zorganizować ryby na grillu. Grill, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś na talerze.
7
Podawać z ciepłym, przyprawionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia68
Magazyn