Grillowany Bakłażan Pieprz Przystawka Dip

Grillowany bakłażan papryka przystawka Dip jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz ocet balsamiczny, sól i mielony pieprz, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane szaszłyki z jagnięciny i figi z polewą miętowo-pieprzową i grillowanym bakłażanem, Kanapki Z Grillowanym Bakłażanem I Papryką, oraz Grillowana Sałatka z bakłażanem i papryką.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Bakłażan Grill, czerwona papryka, papryka poblano, i papryka jalapeno do miękkości, 20 do 30 protokół.
Usuń nasiona z czerwonej papryki i pieprzu poblano. Bakłażan i paprykę posiekać.
Pulse bakłażan-mieszanka papryki, zielona cebula, czosnek, sok z cytryny, ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, sól i pieprz w robocie kuchennym, aż drobno posiekane i do smarowania.