Grillowanie: Tajskie Roladki wołowe ze słodkim sosem Chili
Grillowanie: Tajskie Roladki wołowe ze słodkim sosem Chili mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sos rybny, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajski słodki sos chili Lindy do maczania (Roladki jajeczne, Sushi), Słodkie Chili jajka z kurczaka z kremowym słodkim sosem Chili, oraz Tajski Słodki Sos Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki sosu w małej misce, aż cukier się rozpuści.
W dużej misce delikatnie połącz zmielony uchwyt z resztą składników nadzienia.
Uformuj łyżkę nadzienia w małą kłodę. Zawiń 1 liść bazylii wokół wołowiny i nawlecz na szaszłyk. Powtarzaj, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie z węglem drzewnym.
Oczyścić i naoliwić ruszt do gotowania. Grilluj bułki, aż nadzienie będzie całkowicie ugotowane i lekko jędrne, około 6 do 8 minut, obracając raz podczas gotowania.
Podawać natychmiast z sosem zanurzeniowym.