Grillowanie: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili

Grillowanie: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili
Przepis: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. To danie główne ma 588 kalorii, 18g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 957 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, parmezanu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowanie: ziemniaki Hasselback z czosnkiem i parmezanem, Stek czosnkowy Chili z serową warzywną sałatką makaronową Caesar (letnie Grillowanie), oraz Czosnek Parmezan Kluski Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Miejsce na grillu, pokroić stronę w dół, i gotować, aż rumiane, 5 do 7 protokół. Odwróć cukinię i top każdą z parmezanem. Przykryć grill i kontynuować gotowanie, aż cukinia zmięknie i ser topi się, 5 do 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjąć cukinię na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Ostudzić przez 3 do 5 minut, następnie skropić czosnkowym olejem chili i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn