Grillowanie: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili

Grillowanie: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili
Przepis: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. To danie główne ma 588 kalorii, 18g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 957 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, parmezanu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowanie: ziemniaki Hasselback z czosnkiem i parmezanem, Stek czosnkowy Chili z serową warzywną sałatką makaronową Caesar (letnie Grillowanie), oraz Czosnek Parmezan Kluski Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3
Miejsce na grillu, pokroić stronę w dół, i gotować, aż rumiane, 5 do 7 protokół. Odwróć cukinię i top każdą z parmezanem. Przykryć grill i kontynuować gotowanie, aż cukinia zmięknie i ser topi się, 5 do 7 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjąć cukinię na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
5
Ostudzić przez 3 do 5 minut, następnie skropić czosnkowym olejem chili i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn