Grillowanie: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili

Przepis: cukinia z parmezanem i czosnkowym olejem Chili jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. To danie główne ma 588 kalorii, 18g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 957 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, parmezanu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowanie: ziemniaki Hasselback z czosnkiem i parmezanem, Stek czosnkowy Chili z serową warzywną sałatką makaronową Caesar (letnie Grillowanie), oraz Czosnek Parmezan Kluski Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem.
Miejsce na grillu, pokroić stronę w dół, i gotować, aż rumiane, 5 do 7 protokół. Odwróć cukinię i top każdą z parmezanem. Przykryć grill i kontynuować gotowanie, aż cukinia zmięknie i ser topi się, 5 do 7 minut więcej.
Ostudzić przez 3 do 5 minut, następnie skropić czosnkowym olejem chili i podawać.