Grillowanie: brzoskwinie ze świeżym sosem malinowym
Grillowanie: brzoskwinie ze świeżym sosem malinowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz masło, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane brzoskwinie w sosie ze świeżych malin, Świeże brzoskwinie z sosem Amaretto, oraz Grillowane brzoskwinie z sosem malinowym i śmietaną cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć maliny i wodę w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Przecier malinowy przecedzić przez sitko o drobnych oczkach, naciskając na ciała stałe, aby uwolnić jak najwięcej cieczy; wyrzucić ciała stałe do sitka. Wymieszać 3 łyżki cukru i 1 łyżkę świeżego soku z cytryny do wymieszania.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie z węglem drzewnym.
Podczas gdy węgiel jest oświetlenie, stopić masło z brązowym cukrem w małej patelni na średnim ogniu.
Połówki brzoskwini posmarować roztopionym masłem.
Grilluj brzoskwinie do miękkości, około ośmiu minut, okazjonalnie obracając.
Wyjąć z grilla i top z sosem i lodami waniliowymi lub bitą śmietaną.