Grillowane żeberka z sosem pomidorowym i Poblano Chile

Grillowane żeberka z sosem pomidorowym i Poblano Chile
Grillowane żeberka z pomidorem i sosem Poblano Chile to bezglutenowe, bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 707 kalorii, 48g białka, oraz 54g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz chiles Poblano, pieprz, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Crema De Chile Poblano (Pieczona Zupa Chile Poblano), Grillowana ryba w całości z pieczonym sosem pomidorowo-Chile, oraz Sałatka z grillowanej kukurydzy i Poblano Chile dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść chiles bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub umieść na grillu, aż poczernieje ze wszystkich stron i zmięknie, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść pieczone chiles w misce. Przykryć i niech pary, 10 do 15 minut. Obrać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odciąć łodygi, pokroić chiles wzdłuż na pół i zeskrobać wszelkie nasiona. Z grubsza posiekać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Połącz oregano, nasiona kopru włoskiego i zmiażdżoną czerwoną paprykę w moździerzu. Zmielić tłuczkiem do grubego proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać mieszaninę ziół i mieszać, aż pachnące i olej jest bulgotanie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
7
Dodać czosnek i wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
8
Dodać pokruszone pomidory, bulion, pastę pomidorową i pokrojone poblanos. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, ubijając do mieszania. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aby wymieszać smaki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
9
W przypadku steków: w małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, sól i pieprz, aby równomiernie wymieszać. Pocierać Hojny 1/2 łyżeczki mieszanki przyprawowej na każdej stronie każdego stek płaszcz. Ułożyć steki na blasze do pieczenia i zamrozić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozgrzej rozgrzaną patelnię grillową (najlepiej żeliwną) na dużym ogniu przez 4 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
11
Posmaruj patelnię olejem. Gotować steki, aż dno jest chrupiący, o 5 protokół. Odwróć steki i gotuj ponownie, aż dno będzie chrupiące, ale środek jest nadal średnio Rzadki, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Przenieś steki na talerz lub pojedyncze talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Odstawić 5 minut. Łyżka sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Tinga Rio Reserve Merlot z 4.8 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubinowa czerwień w Kolorze z nutami malin i truskawek na nosie. Słodkie przyprawy przeszły na podniebieniu z francuskiego i amerykańskiego dębu, a podniebienie kończy się miękkimi okrągłymi taninami. Certyfikowany zrównoważony i certyfikowany weganizm.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn