Grillowane ziemniaki z pikantnymi pomidorami Aioli (Patatas bravas)

Grillowane ziemniaki z pikantnymi pomidorami Aioli (Patatas bravas)
Grillowane ziemniaki z pikantnymi pomidorami Aioli (Patatas bravas) to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Patatas Bravas domowe frytki z pieczonym pomidorem Aioli, Easy patatas bravas z czosnkiem aioli, oraz Dzikie Ziemniaki (Patatas Bravas) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku z zimną wodą, dodaj 2 łyżki soli i gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal twarde, około 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić, ostudzić i pokroić każdy ziemniak w plastry o grubości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Pomidory posmarować odrobiną oleju i doprawić solą i pieprzem. Podczas gotowania ziemniaków, umieścić pomidory na grillu i grill, aż zwęglone ze wszystkich stron i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Po zwęgleniu wyjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Pomidory, majonez, czosnek, papryka i chipotle umieścić w maszynce i proces do gładkiej, doprawić solą i pieprzem. Może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Posmaruj plastry ziemniaków po obu stronach odrobiną oleju i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
8
Umieść ziemniaki na grillu, zamknij pokrywę i grill, aż lekko złoty kolor i po prostu gotowane przez, O 2 protokół na stronę. Ostrożnie przełożyć ziemniaki na talerz i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podawać aioli skropione ziemniaki lub na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
AioliAioli
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn