Grillowane Włoskie warzywa z makaronem
Grillowane Włoskie warzywa z makaronem mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 263 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowane włoskie kiełbaski z Pastanem i warzywami, Muszka makaron z włoską kiełbasą i warzywami, oraz Pikantny Włoski Kurczak z makaronem i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bakłażan umieścić w durszlaku; posypać 3/4 łyżeczki soli. Wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i odstawić 30 minut. Bakłażan opłukać zimną wodą i dobrze spuścić.
Umieść bakłażan, cukinię i paprykę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill 10 minut, obracając raz.
Dodaj pomidory i cebulę; gotuj 5 minut, często obracając.
Wyjąć warzywa z grilla; pokroić wszystkie na 1-calowe kawałki z wyjątkiem pomidora.
Pokrój pomidory na pół wzdłuż.
Połącz 1/4 łyżeczki soli, oleju, skórki i bazylii w dużej misce.
Dodać mieszaninę warzyw, makaron, i ser; wrzucić dobrze.