Grillowane warzywa z zielonym sosem bogini

Grillowane warzywa z zielonym sosem bogini
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Grillowane warzywa z sosem Green Goddess może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 155 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka goddess dressing, oliwa z oliwek, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane Ziemniaki Z Zielonym Sosem Bogini, Wegańska Zielona bogini Dressing z grillowanymi warzywnymi Kabobami, oraz grillowana sałatka rzymska z awokado-kefir Green goddess dressing.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W średniej misce wymieszać oliwę z bazylią i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posmaruj warzywa olejem bazyliowym. Gdy ogień jest średnio gorący, ułóż plastry bakłażana na najgorętszym obszarze grilla i otocz portobellos i pokrojonym koprem włoskim. Grill, fastrygowanie często z olejem i obracając raz, aż warzywa są ładnie zwęglone i prawie miękkie, około 6 minut dla bakłażana i 10 minut dla portobellos i kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Warzywa przełożyć na talerz i przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić cukinię i żółty squash na najgorętszej części grilla i otaczają je z kalafiorem i czerwoną papryką. Grill, fastrygowanie często z olejem bazyliowym i obracanie raz, aż warzywa są ładnie zwęglone i prawie miękkie, 1 do 2 minut dla cukinii, 6 minut dla papryki i 10 minut dla kalafiora.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Squash żółtySquash żółty
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Dodaj warzywa do półmiska i podawaj z sosem Green Goddess.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn