Grillowane warzywa z sosem serowym

Grillowane warzywa z sosem serowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz squash, papryka, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany łosoś z sosem BBQ z czerwonego wina, masłem orzechowym i sałatką pszenną z grillowanymi warzywami, Grillowane warzywa z sosem Miso, oraz Pastan i grillowane warzywa z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Warzywa wrzucamy z olejem; grillujemy od 4 do 6 min. lub do miękkości, obracając po 4 min.
Mleko w mikrofalówce w małej misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. Wymieszać posiekane Single; kuchenka mikrofalowa 1 min. lub dopóki Single nie zostaną całkowicie stopione i sos jest dobrze wymieszany, mieszając co 30 sek.
Podawać warzywa polane sosem.