Grillowane warzywa i Pizza Fontina

Przepis grillowane warzywa i Pizza Fontina może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól koszerną, cukinię, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzone ciasto do pizzy, można śledzić to danie główne z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza Fontina z grilla warzywno-wędzonego, Pizza Z Grilla Z Fontinanem I Rukolą, oraz Prosta Chrupiąca Bazylia Karmelizowana Warzywo Ogrodowe + Fontina French Bread Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Z spodu grzybów łyżką usunąć brązowe skrzela; wyrzucić.
Połączyć grzyby, czosnek, papryka, cukinia, cebula, i olej w misce; wrzucić do herbu.
Posypać solą i pieprzem. Ułóż warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; grill 8 minut lub tylko do miękkości. Pokroić grzyby.
Ciasto rozwałkować na 12-calowy owal na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieścić ciasto na ruszcie; grill 2 minuty z każdej strony lub do lekko rumiane.
Posypać serem ciasto, pozostawiając 1/2 cala granicy wokół krawędzi. Ułóż mieszankę warzywną na serze. Grill pizza 3 minuty lub do rozpuszczenia sera.
Posypać pizzę liśćmi bazylii i czerwoną papryką; pokroić w 8 plastrów.