Grillowane Warzywa Antipasto
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Grillowane warzywa Antipasto może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Ten przepis służy 11. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, Chile-czosnek vinaigrette, czapki portobello, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Talerz Antipasto Z Grillowanymi Warzywami, Grillowane Warzywne Antipasto, oraz Pizza Z Grilla Antipasto.
Instrukcje
Paprykę i cebulę zalać sprayem do gotowania.
Umieść paprykę i cebulę na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 15 minut lub do momentu, gdy papryka poczerniała, okazjonalnie obracając.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie na suwak; zamknąć.
Cebulę pokroić na 1-calowe kawałki; umieścić w dużej misce. Paprykę obrać i pokroić w paski 1/2 cala; dodać do cebuli.
Połączyć olej, grzyby, i szparagi; wrzucić dobrze do herbu.
Umieść grzyby i szparagi na stojaku do grillowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Pieczarki pokroić na 1-calowe kawałki; dodać do mieszanki cebuli. Szparagi pokroić ukośnie na 1 1/2-calowe kawałki; dodać do mieszanki cebuli.
Mżawka 1/3 Puchar Chile-czosnek Vinaigrette na mieszaninie; wrzucić do herbu.
Uwaga: gotowane warzywa Przechowywać w lodówce do 3 dni.