Grillowane udka z kurczaka z glazurą Ancho-Tequila

Grillowane udka z kurczaka z glazurą Ancho-Tequila mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.09 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Syrop z agawy bursztynowej, cukier, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Spróbuj tequili-glazurowane grillowane udka z kurczaka w ten weekend, Grillowane udka z kurczaka z Tamaryndowcem i pomarańczową glazurą, oraz 5-przyprawowe grillowane udka z kurczaka z glazurą jeżyn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut; dobrze spuścić.
Rozgrzej grill do średnio wysokiego ciepła za pomocą obu palników. Po podgrzaniu należy wyłączyć lewy palnik (pozostawić włączony prawy palnik). Przebić dno jednorazowej patelni z folii aluminiowej kilka razy czubkiem noża.
Umieść patelnię na elemencie grzewczym po podgrzanej stronie grilla; dodaj wióry drzewne do patelni.
Odstawić chipsy na 15 minut lub do czasu palenia.
Połącz proszek chile i następne 5 składników (przez sól) w średniej misce.
Dodać kurczaka do miski; wrzucić dobrze.
Dodaj olej do miski; wrzucić dobrze.
W małym rondelku umieścić syrop i 5 kolejnych składników (przez czerwoną paprykę). Doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 1/2 szklanki i zacznie gęstnieć (około 3 minut). Rezerwa mieszaniny syropu.
Umieść kurczaka, mięsisty bok w dół, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania na lewym palniku (pośrednie ciepło).
Szczotka kurczaka z 2 łyżki mieszanki syropu; grill 15 minut. Odwróć kurczaka.
Pędzel z 2 łyżki mieszanki syropu; grill 15 minut. Obróć kurczaka i przenieść do bezpośredniego ciepła; grill 5 minut lub aż gotowe.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Podawać z pozostałą mieszaniną syropu i klinami limonki.