Grillowane Tacos z łososiem z sosem Chipotle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych Tacos z łososiem z sosem Chipotle. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 412 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę, sok z limonki, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane tacos z łososiem z jogurtem limonkowym chipotle, Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową, oraz Grillowany łosoś i sos pomidorowo-chipotlowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować sos, połączyć majonez, kolendra, maślanka, i chile w małej misce.
Aby przygotować tacos, umieść łososia z desek cedrowych z dodatkiem przypraw do grilla w naczyniu do pieczenia. Przykryć folią. Tortille owiń szczelnie w folię.
Piec ryby i tortille w 250 przez 15 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Połączyć kapustę, cebulę i sok; dobrze wrzucić.
Rozłóż około 4 łyżeczki sosu w dół środka każdej tortilli. Top każdej tortilli z około 2 uncji łososia cedrowego deski z grilla przyprawa Rub, 1/2 szklanki mieszanki kapusty, i 2 łyżki pomidora; złożyć na pół.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.