Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Tacos z grilla. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 73g tłuszczu, oraz w sumie 905 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz awokado, majonez, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Tacos Rybne, Taco Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać 1 szklanka cebuli, 1/4 szklanki kolendry, olej, 3 łyżki soku z limonki, sok pomarańczowy, czosnek, i oregano w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Sok Z Limonki
Kolendra
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rozłóż połowę mieszanki cebuli na dnie szklanego naczynia do pieczenia 11x7x2-calowego. Ułóż ryby na mieszance cebuli. Łyżka pozostałej mieszanki cebuli nad rybą. Przykryć i schłodzić 30 minut. Obrócić rybę; przykryć i schłodzić o 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cebula
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
4
Ubić majonez, mleko i pozostałe 2 łyżki soku z limonki w małej misce.
Szczotka grill ruszt z olejem; przygotować grill (średnio-wysokie ciepło). Grilluj ryby z marynatą nadal trzymającą się, aż po prostu nieprzejrzyste w środku, 3 do 5 minut na stronę. Grilluj tortille, aż lekko zwęglone, około 10 sekund na stronę.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.