Grillowane Tacos Mahi Mahi z sałatką z czerwonej kapusty, pomidorem i salsą z awokado i ostrym sosem ananasowym
Przepis grillowane Mahi Mahi Tacos z czerwoną kapustą Slaw, pomidorem i awokado Salsan i sosem ananasowym jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 341 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 201 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz Habanero chiles, sok z limonki, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Mahi Mahi Fish Tacos z Chipotle Slaw i pieczonym sosem ananasowym, Kminek Mahi Mahi Tacos z salsą Nektarynowo-awokado, oraz Smażone Mahi Mahi z grillowaną salsą Mango-ananasową, Zielonym ryżem i czarną fasolą.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Filety posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować przez 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla i skropić cytrusowym winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Pozostaw 5 minut, a następnie Płatek widelcem.
5
Każdą smażoną tortillę napełnij odrobiną mahi, na wierzch polej sałatką z czerwonej kapusty, pomidorem i salsą z awokado, a następnie polej Zwęglonym sosem ananasowo-habanero.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Czerwona
Ostry Sos
Ananas
Habanero Chili
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Awokado
Pomidor
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
6
Połącz wszystkie składniki w blenderze i zmiksuj przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Połącz wszystkie składniki w misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Delikatnie połącz wszystkie składniki w misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
9
Rozgrzać grill do wysokiej lub podgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Kasztany Wodne, Julienne
10
Cały ananas ułożyć (nie obrać) na grillu i grillować, aż cała powierzchnia będzie całkowicie czarna i zwęglona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
11
Wyjąć z grilla i lekko ostudzić. Obrać ananasa, usunąć rdzeń i grubo posiekać miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
12
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu; dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
13
Dodaj ananasa, puree z ananasa, habanero i ocet i gotuj, aż mieszanina będzie całkowicie miękka, około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Habanero Chili
Ocet
14
Przełożyć do blendera i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą, pieprzem i miodem do smaku. Przecedzić mieszaninę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Miód
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.