Grillowane Tacos Amberjack
Przepis grillowane Tacos Amberjack jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 465 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jeśli masz filety z amberjacka, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Grillowany Amberjack z wiejskim sosem śmietanowym Dijon, Amberjack z salsą Mango-bananową, oraz Lokalny Amberjack z wąsami grochu i pieczonym masłem z dyni.
Instrukcje
Umieść rybę w wytrzymałej plastikowej torbie na suwak. Sok z limonki, tequila i oliwa z oliwek.
Wlej mieszaninę soku na rybę; uszczelnij worek i wstrząśnij, aż ryba będzie dobrze pokryta. Marynować w lodówce 30 minut.
Usuń rybę z marynaty, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Pokrój paprykę na pół wzdłuż; Usuń i odrzuć łodygi, nasiona i błony.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić papryki i cebuli plastry na stojaku; grill, pokryte, 7 do 8 minut z każdej strony lub do miękkości, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.
Paprykę pokroić w cienkie paski, a cebulę pokroić na pół. Odstawić; ogrzać.
Umieść rybę na stojaku; grill, przykryty, 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Pokrój rybę na duże kawałki.
Łyżka ryby i warzywa równomiernie w dół środka każdej tortilli; top z sałatą, salsa, i kwaśną śmietaną.
Zwinąć tortille i podawać natychmiast.