Grillowane szparagi z dressingiem mandarynkowym
Grillowane szparagi z dressingiem mandarynkowym wymagają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 5 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 135 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoowowegetariański przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,44 USD za porcję . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz skórkę pomarańczową, ząbek czosnku, ocet ryżowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny na Czwartego Lipca . Niewielu osobom naprawdę podobał się ten dodatek. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 88% . Ta ocena jest spektakularna. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Chimichurri Skirt Steak with Grilled Asparagus , Asparagus, Red Onion and Asiago Salad i Entrecote Steak with Asparagus .
Instrukcje
Do dressingu w małej misce ubij pierwsze sześć składników; odstaw. Wymieszaj szparagi z oliwą z oliwek; umieść na ruszcie do grillowania.
Przenieść na ruszt grilla.
Grillować pod przykryciem na średnim ogniu przez 3–4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż mięso będzie chrupiące i miękkie.
Ułóż szparagi i kawałki mandarynki na półmisku, polej dressingiem.
Posyp orzeszkami ziemnymi i cebulą.