Grillowane Szparagi Gribiche
Grillowane szparagi Gribiche to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szparagi, kapary, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Z Wędzonym Łososiem I Sosem Gribiche, Szparagi z wędzonym łososiem i sosem Gribiche, oraz Nowy Sezon Angielskie Szparagi, Rolada Z Solą I Pieprzem, SOS Gribiche.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Szparagi posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Wyjąć z grilla i umieścić na półmisku.
Umieść ugotowane żółtka, estragon, kapary, kornichony, sól i pieprz w misce robota kuchennego i pulsować, aż tylko połączone. Po uruchomieniu procesora powoli dodawaj olej, aż do emulgowania.
Dodać tyle białego octu winnego, aby sos był wystarczająco cienki, aby mżawka. Smak do przypraw i dodać więcej soli i pieprzu, jeśli to konieczne.
Polać sosem szparagi i podawać od razu.