Grillowane Szparagi Gribiche

Grillowane Szparagi Gribiche
Grillowane szparagi Gribiche to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szparagi, kapary, liście estragonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość niedrogi dodatek do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szparagi Z Wędzonym Łososiem I Sosem Gribiche, Szparagi z wędzonym łososiem i sosem Gribiche, oraz Nowy Sezon Angielskie Szparagi, Rolada Z Solą I Pieprzem, SOS Gribiche.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Szparagi posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill przez 2 do 3 minut z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjąć z grilla i umieścić na półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść ugotowane żółtka, estragon, kapary, kornichony, sól i pieprz w misce robota kuchennego i pulsować, aż tylko połączone. Po uruchomieniu procesora powoli dodawaj olej, aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KorniszonyKorniszony
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Dodać tyle białego octu winnego, aby sos był wystarczająco cienki, aby mżawka. Smak do przypraw i dodać więcej soli i pieprzu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Goya SazonGoya Sazon
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Polać sosem szparagi i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn