Grillowane Szparagi

Grillowane Szparagi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych szparagów. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 15 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, parmezan, sos balsamiczny vinaigrette i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pizza z grilla z grillowanymi pomidorami, szparagami, kozim serem i migdałami Marconan, Grillowany Jarlsberg z ogolonymi szparagami i pesto z rukoli + Zestaw z grillowanym serem gratis!, oraz Grillowany New York Strip Steak z pieczonym na ogniu Salsanem i grillowanymi grzybami i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Szparagi polać sosem w płytkim naczyniu; obrócić, aby szparagi równomiernie pokryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Usuń szparagi, rezerwując dressing w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Szparagi z grilla 5 min. lub do chrupkiego-delikatnego, toczenia i szczotkowania od czasu do czasu z zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia11
Magazyn