Grillowane szaszłyki z przegrzebków morskich z kremowym sosem winegret z ostrej papryki i czosnku z tostowaną bułką tartą

Grillowane szaszłyki z przegrzebków morskich z kremowym sosem winegret z ostrej papryki i czosnku z tostowaną bułką tartą
Grillowane szaszłyki z przegrzebków morskich z kremowym ostrym pieprzem i czosnkowym sosem winegret z prażonymi bułkami tartymi mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Za 1,92 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Z tego przepisu składają się 4 porcje zawierające 443 kalorie, 11 g białka i 36 g tłuszczu każda. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup przegrzebki morskie, ocet z czerwonego wina, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest idealny na Czwarty Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 39%. Przegrzebki morskie z sałatką z popękanej pszenicy, sosem winegret z pieczonej czerwonej papryki i grillowanymi cytrynami, szaszłyki z przegrzebków z papryką i kolendrą z sałatką z estragonu i pieczone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Do blendera włóż majonez, papryczki wiśniowe, ocet, 2 łyżki natki pietruszki, musztardę, sok z cytryny, 2 łyżki oliwy z oliwek, tymianek i czosnek. Doprawić solą i pieprzem oraz puree, aż będzie dość gładkie. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Rozgrzej pozostałe 2 łyżki oleju na średniej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj bułkę tartą i smaż, aż uzyskasz lekko złocisty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z pozostałą 1 łyżką pietruszki i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Rozgrzej grill w celu bezpośredniego grillowania w wysokiej temperaturze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Na 2 patyki nadziać 2 lub 3 przegrzebki, tak aby przegrzebki leżały płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
8
Posmaruj obie strony olejem i posyp solą i pieprzem. Grilluj przegrzebki, aż będą dobrze skarmelizowane z jednej strony, około 3 minut. Odwróć i smaż kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Wyjąć na talerz, skropić winegretem i posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to moje ulubione przegrzebki. Chardonnay i chenin blanc świetnie komponują się z grillowanymi lub smażonymi przegrzebkami. Jeśli do przegrzebków dodajesz bekon lub inne wędliny, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 110 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Williams Selyem Rosyjska Dolina Rzeki Pinot Noir
Aromaty czerwonej wiśni, konfitury truskawkowej i wyblakłych płatków róż zdają się śpiewać w najwyższych rejestrach tej kuszącej oferty. Nuty korzenia buraka, suszonych ziół i przypraw drzewnych oferują nuty basowe, które uzupełniają ten wspaniały apartament orkiestrowy. Z powietrzem aromaty intensyfikują się z nutami wiśni Morello. W smaku bardzo gęste na wejściu z silną smugą mineralności aż do finiszu. Garbniki są wyjątkowo drobnoziarniste i przypominają herbatę cejlońską. Pinot Noir z Russian River Valley 2015 to klasyk, który podkreśla elegancję i moc naprawdę wspaniałego regionu upraw. Pinot Noir do tej mieszanki pochodził głównie z naszych winnic Drake Estate i Williams Selyem Estate Vineyard.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn