Grillowane szaszłyki z polędwicy z brzoskwiniami i papryką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowane szaszłyki z polędwicy z brzoskwiniami i papryką mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz popękany pieprz, ocet winny, stek z polędwicy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane polędwiczki bez kości i szaszłyki cebulowe Vidalian, Szaszłyki z polędwicy z grillowanym warzywnym kuskusem i ognistym sosem pieprzowym, oraz Szaszłyki Z Polędwicy Ananasowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Aby przygotować kebaby, połącz pierwsze 7 składników; dobrze Wrzuć. Nawlecz 3 kawałki steków, 2 kliny brzoskwini, 1 klin cebuli i 1 kawałek papryki na przemian na każdy z 16 (12-calowych) szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Brzoskwinia
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
3
Umieść kebaby na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 6 minut lub do miękkości, okazjonalnie obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Kebaby ułożyć na talerzu; przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
5
Odstawić 5 minut.
6
Aby przygotować sos, połącz posiekaną natkę pietruszki i 5 kolejnych składników (posiekana natka pietruszki przez czosnek), mieszając trzepaczką. Łyżka nad kebabami.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.