Grillowane szaszłyki wołowe z marokańskimi przyprawami

Grillowane szaszłyki wołowe z marokańskimi przyprawami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 168 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, kliny limonki, stek z flanki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane szaszłyki wołowe z marokańskimi przyprawami, Grillowany Kurczak Z Marokańskimi Przyprawami, oraz Grillowany bakłażan z przyprawami marokańskimi (bakłażany à la Marocaine) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drewniane szaszłyki moczyć w zimnej wodzie 20 do 30 minut. Pulse pierwsze 10 składników w robocie kuchennym, aż drobno mielone.
Wlać do plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym, dodać mięso i schłodzić 2 godziny.
Złóż szaszłyki, przekłuwając każdy kawałek steku w kształcie litery U, naprzemiennie stek z warzywami. Grilluj 14 minut na średnie lub do momentu, gdy mięso będzie karmelizowane i twarde, obracając raz. Wycisnąć limonkę na każdym szaszłyku i podawać.