Grillowane Szaszłyki Wegetariańskie
Grillowane szaszłyki Wegetariańskie to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz squasha, pomidorki koktajlowe, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to grillowane szaszłyki Wegetariańskie, {Grillowane} cytryna i tymianek krewetki i szaszłyki Wegetariańskie, oraz Szaszłyki Wegetariańskie.
Instrukcje
Szaszłyki moczyć w wodzie przez 10 do 20 minut.
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt. Na szaszłyki na przemian nawlecz plastry cukinii, plastry żółtego kabaczka, grzyby, cebulę, pomidory, ananasa i paprykę.
W misce wymieszać oliwę z oliwek, Bazyl, oregano, sól i czarny pieprz; wymieszać na warzywach.
Szaszłyki gotować na rozgrzanym grillu, aż warzywa będą miękkie, obracając i fastrygując warzywa mieszanką oliwy z oliwek od czasu do czasu, 10 do 15 minut.