Grillowane steki z łupiny z czosnkiem i olejem Pietruszkowym
Grillowane steki Shell z czosnkiem i olejem pietruszki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 532 kalorie, 46g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz steki z muszli, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, Grillowane steki Rib-Eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Steki T-Bone z sosem czosnkowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wodę, sól i całe ząbki czosnku w małym rondlu i zagotuj na ruszcie z grilla.
Wyjąć z ognia i lekko ostudzić.
Steki posmarować po obu stronach mieszanką czosnkowo-wodną i doprawić pieprzem. Grilluj przez 4 do 5 minut na stronę, aby uzyskać średnio rzadką doneness, fastrygując mieszanką czosnkowo-wodną co minutę.
Gdy steki są grillowania, wymieszać olej, drobno posiekany czosnek i pietruszkę w średniej misce i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Jak tylko steki pochodzą z grilla, wlać sos na steki i odstawić 5 minut.
Stek pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i podawać.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Merlot Dyrektora. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.