Grillowane steki z polędwicy z sosem Chimichurri

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu południowoamerykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanych steków z polędwicy z sosem Chimichurri. Na 4,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 243 kalorie, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli, ząbki czosnku, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane steki z sosem Chimichurri, Grillowane steki z płaskiego żelaza z sosem Chimichurri, oraz Grillowane Steki Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić pierwsze 8 składników w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Z włączonym procesorem powoli wlewaj oliwę z oliwek przez rynnę spożywczą; przetwarzaj, aż dobrze się wymieszasz.
Wlać sos chimichurri do małej miseczki; odstawić.
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść steki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Steki podawać z sosem chimichurri.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Merlot Dyrektora. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.