Grillowane Steki Z Miecznika Z Salsą

Grillowane Steki Z Miecznika Z Salsą
Grillowane steki z miecznika z salsą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1962 kalorie, 135g białka, oraz 153g tłuszczu. Na $16.95 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Grillowane Steki Z Miecznika Z Salsą, Grillowane Steki Z Miecznika, oraz Grillowane Steki Z Miecznika Z Pesto Oliwkowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem miecznika i salsy, w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Umieść rybę w zamykanym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Zalać marynatą miecznika i przesunąć rybę, aby upewnić się, że jest równomiernie przykryta.Marynować w lodówce przez 6 do 8 godzin.Start węgle w grillu węglowym lub rozgrzać grill gazowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Umieść 1 stek na każdym talerzu i wierzch hojną łyżką salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Magazyn