Grillowane Steki Z Halibuta
Grillowane steki z halibuta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 34g białka, oraz 46 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z cytryny, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane Steki Z Halibuta, Grillowane Steki Z Halibuta, oraz Grillowane Steki Z Halibuta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze osiem składników; odstawić na 30 minut. Jeśli grillujesz ryby, przed uruchomieniem grilla nałóż wieszak na grilla nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed.
Grill ryby, masło strona w dół, pokryte, na średnim ogniu lub broil, maślane strona w górę, 4 w. od ciepła przez 5-1 / 2 minuty.
Na każdym steku z halibuta rozprowadzić 1 łyżkę masła herbed; obrócić i posmarować pozostałym masłem. Grill lub broil 5-6 minut dłużej lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.