Grillowane Skrzydełka Z Kurczaka Hoisin Glazurowane
Grillowane skrzydełka z kurczaka hoisin to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 213 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin. Udaj się do sklepu i podnieś ciepło z grilla: średnio wysoki, sos sojowy, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hoisin Glazurowany Grillowany Kurczak, Hoisin Glazurowany Grillowany Kurczak, oraz Honey Hoisin Szkliwione Skrzydła.
Instrukcje
Skrzydełka kurczaka osuszyć papierowymi ręcznikami.
Ułożyć skrzydełka w dużej misce i posypać proszkiem do pieczenia i solą, podrzucając równomiernie. Ułóż skrzydła w jednej warstwie na stojaku z drutu umieszczonym nad blachą do pieczenia. Przechowywać w lodówce odkryte przez co najmniej 8 godzin.
W małej misce, ubij razem sos sojowy, miód, sos hoisin, czosnek, imbir, 5-przyprawowy proszek i olej sezamowy. Odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść skrzydełka skórki do góry na chłodnej stronie grilla, przykryć, i gotować, aż skórki są chrupiące i zaczynają brązowy, 30 do 40 protokół.
Wyszczotkuj skrzydła na całej powierzchni szkliwem. Przenieść skrzydła do gorącej strony grilla i gotować, aż rumiane na całym, o 3 protokół na stronę.
Przenieś skrzydła na talerz.
Dekoruj szalotki i sezamu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje ulubione skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.